Choose your country

Cariera

Lucrand la MENNEKES

Tehnologiile de ultimă generație, angajații de înaltă calificare și spiritul inovator caracterizează compania noastră. Aceste trăsături constituie baza pentru dezvoltarea continuă într-un producător de top, activ la nivel mondial, de prize și prize industriale standardizate, soluții inteligente de încărcare pentru e-mobilitate și soluții individuale pentru vehicule electrice.

Un bun mix de angajați cu zeci de ani de experiență și colegi tineri și ambițioși este unul dintre factorii de succes. Dedicarea exemplară pentru formare, o atmosferă de lucru familiară și un angajament social peste medie sunt caracteristici tipice ale culturii noastre corporative.

Avem peste 1.400 de angajați în întreaga lume, dintre care două treimi în Germania. Pentru a ne menține și a ne extinde în continuare poziția de lider ca specialist în prize și ștechere în viitor, avem nevoie în orice moment de cea mai bună echipă din industrie. Prin urmare, angajații noștri dedicați beneficiază de perspective remarcabile de dezvoltare și promovare într-o varietate de domenii de activitate.

Toți acești factori au contribuit la succesul cu care MENNEKES s-a poziționat ca brand de angajator și au făcut din companie unul dintre cei mai atractivi angajatori din regiune în prezent.

Contact