Choose your country

Contactul dumneavoastră cu MENNEKES România

Informații pentru persoanele și vizitatori

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră pentru MENNEKES România. Așteptăm cu nerăbdare să avem vești de la dumneavoastră și să vă vizităm. Mai jos veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru o ședere plăcută la noi.

Adresa noastră

MENNEKES Electric S.R.L.
Str. Constantin Brâncuşi, Nr. 7
707307 Iași
România

Serviciul telefonic și contactul prin e-mail

Telefon: +40 374493500
Mail: info(at)MENNEKES.ro
Vă rugăm să nu ezitați să utilizați, de asemenea, formularul nostru de contact pentru întrebările dvs:

Formular de Contact

Date personale

Informații pentru șederea dumneavoastră la noi

Carte de identitate pentru vizitatori

La începutul vizitei dvs. veți primi un permis de vizitator din partea noastră. Vă rugăm să o purtați în mod vizibil în permanență, deoarece servește la identificarea dumneavoastră. Vă rugăm să returnați legitimația la sfârșitul vizitei dvs.

Vă rugăm să vă deplasați în incinta fabricii și în clădirile noastre doar dacă sunteți însoțiți de angajații noștri responsabili MENNEKES.

Parcarea și limitele de viteză

În toate locațiile sunt disponibile parcări desemnate pentru vizitatori (a se vedea diagramele de mai sus). Vă rugăm să parcați numai în zonele marcate.

Se aplică o limită de viteză de 20 km/h în toate incintele noastre - vă rugăm să o respectați pentru a nu vă pune în pericol pe dumneavoastră și pe ceilalți participanți la trafic.

Atenție la mijloacele de transport și la autovehicule

Camioanele, camionetele, stivuitoarele și alte vehicule se află în mod constant în incinta fabricii și în clădirile noastre. Vă rugăm să fiți atenți la acest lucru, să păstrați în mod constant aleile de acces (chiar și cu mașina dumneavoastră), să rămâneți întotdeauna pe căile pietonale marcate și să urmați instrucțiunile însoțitorilor MENNEKES în timpul vizitelor în fabrică. Acest lucru este pentru propria dvs. siguranță.

Interzicerea fumatului, a alcoolului și a substanțelor toxice

Fumatul este strict interzis în incinta noastră și în toate clădirile. Vă rugăm să fumați numai în zonele destinate fumătorilor.

Consumul de alcool și de substanțe toxice este strict interzis în incinta și în clădirile noastre și va fi sancționat corespunzător în caz de nerespectare.

Fotografie și filmare

Fotografierea și filmarea sunt strict interzise în incinta fabricii și în clădirile noastre fără permisiunea expresă. Dacă doriți să faceți fotografii, să filmați sau să filmați cu drona, vă rugăm să contactați în prealabil Biroul nostru central de marketing/presa și să obțineți permisiunea.

Dispozitive IT mobile în rețeaua companiei

Vă rugăm să nu conectați niciodată dispozitive IT și purtători de date din afara companiei la rețeaua companiei - acest lucru este strict interzis din motive de securitate IT. Accesul pentru oaspeți oferit în mod explicit pentru rețeaua noastră este, desigur, exclus din această prevedere.

Vă rugăm să nu atingeți

Vă rugăm să nu atingeți în niciun caz mașinile, echipamentele tehnice și materialele pentru soluțiile noastre de produse. Acest lucru este, de asemenea, pentru propria dvs. siguranță.

Accesul interzis

Vizitatorii nu au acces în anumite zone sensibile ale companiei. Vă rugăm să respectați semnele relevante.

Comportamentul în caz de urgență: ieșiri de urgență, puncte de adunare și evitarea ascensoarelor

Ieșirile de urgență și punctele de adunare sunt marcate în mod clar în întreaga incintă a fabricii și în toate clădirile. Vă rugăm să le respectați în caz de urgență și să urmați instrucțiunile însoțitorilor dumneavoastră de la MENNEKES.

În caz de alarmă de urgență, vă rugăm să nu ridicați obiectele personale, ci mergeți direct la punctul de adunare.

În caz de incendiu, vă rugăm să nu folosiți în niciun caz lifturile noastre. Toate clădirile sunt dotate cu un sistem de alarmă de incendiu. În caz de pericol, vi se va cere să părăsiți imediat clădirea printr-un sunet de alarmă (ca un detector de fum).

Primul ajutor

În cazul unei urgențe de sănătate, vă rugăm să contactați imediat însoțitorii MENNEKES. Spațiile și clădirile fabricii noastre sunt dotate cu mai multe truse de prim ajutor și defibrilatoare.

Supraveghere video

Dorim să subliniem faptul că diverse zone din incinta noastră sunt supravegheate video din motive de securitate.