Choose your country

Focusul nostru

MENNEKES Automotive

MENNEKES Stecker GmbH & Co. KG a fost înființată la începutul anului 2011. Ca parte a grupului MENNEKES, compania cu sediul în Kirchhundem dezvoltă și produce prize de încărcare și cabluri de încărcare personalizate. Aceasta este pentru producătorii de automobile și furnizorii acestora, în conformitate cu specificațiile naționale și internaționale în cadrul viitoarei piețe a electromobilității. Organizarea și procesele sunt orientate către nevoile industriei auto și îndeplinesc cerințele unui sistem de management al calității conform noului IATF 16949.

Producție și produse

Toate procesele logistice din industria automobilelor sunt cartografiate cu ajutorul software-ului standard SAP R3. Un sistem modern CAQ care stă la baza transparenței și a fiabilității. Competențele de bază ale tuturor companiilor din grupul MENNEKES sunt utilizate pentru dezvoltarea și fabricarea cablurilor de încărcare și a prizelor de încărcare. Propria noastră construcție de mașini speciale, fabricarea de scule de la Midena Werkzeugbau GmbH și prelucrarea materialelor plastice și a metalelor de la MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG permit implementarea rapidă și profesională a cerințelor specifice ale clienților.

Cablul de încărcare MENNEKES Mode 3 de tip 2 este compatibil cu toate mașinile electronice de tip 2 și stațiile de încărcare cu priză de infrastructură integrată. Cablul de încărcare poate încărca vehiculele electrice și hibride 1 la 3 faze cu o putere de încărcare de până la 22 kW (32 A), în funcție de tipul de cablu de încărcare. Pe lângă soluțiile personalizate, cablul de încărcare poate fi comandat în lungimi de 4 m și 7,5 m. Datorită unor învelișuri ale fișelor/cuplajelor și al unui design 2-k al cojilor de prindere, cablul de încărcare de mod 3 este conceput pentru a fi robust și sigur la prindere.